Alışveriş & Moda

Omuz Askılı Şık Bayan Çanta Modelleri

Çanta, bir kadının kombinini tamamlayan en önemli detaydır. Kombin tamamlamanın yanı sıra çanta, yanınızdakileri güvenle ve kolay bir şekilde taşımanızı da sağlar. Kadınlar çanta olarak omuz çantası, kol çantası, el çantası, bel çantası ve sırt çantası çeşitlerini kullanırlar. Piyasada çok kullanışlı ve farklı çanta çeşitleri mevcuttur. Siz de ççs omuz askılı şık bayan çanta modelleri arasından, dilediğiniz modeli bulabilirsiniz. Omuz askılı çanta modelleri her zaman çok pratik bir şekilde kullanılabilir ve çok fazla çeşidi vardır.

Omuz Askılı Çanta Modelleri

Omuz askılı çanta modellerinde çok fazla çeşit vardır. Bu modeller şu şekilde sıralanabilir;

  • Uzun askılı çanta modelleri
  • Kısa askılı çanta modelleri
  • Çok bölmeli çantalar
  • Fermuarlı çantalar
  • Mıknatıslı çantalar
  • Zincirli çantalar
  • Büyük çantalar
  • Küçük çantalar

Bunlar omuz askılı çantalar arasında size sunulan çeşitlerdir. Çok bölmeli çantalar, yanınızda fazla şey taşıyorsanız çok işinizi görür. Çantalarda boyut çeşitliliği de fazladır. Çok büyük. orta boy ya da küçük el çantası şeklinde modeller vardır. Çantanın fermuar ya da mıknatıslı olması da bazı kişiler için fark edebilir. Deri askı yerine zincir şeklinde omuz askısı olan çantaları da tercih edebilirsiniz.

Kullanışlı Bayan Çanta Çeşitleri

Omuz askılı çanta modelleri, dilediğiniz renkte olabilir. Sitenin ürün yelpazesi oldukça geniştir.

Çanta renkleri arasında genelde şu tonlar bulunur;

  • Siyah
  • Lacivert tonları
  • Bordo
  • Pudra pembesi
  • Parlak renkler
  • Kırmızı
  • Gri
  • Kahverengi
  • Beyaz ve krem tonları

Bunlar en çok rastlanan çanta renklerindendir. En kullanışlı renk çoğu zaman siyahtır. Ancak giydiklerinize göre gri, kahverengi ve lacivert gibi renkleri de kullanabilirsiniz. En kaliteli çantalar için siz de bu siteyi ziyaret edin.

%100 Yerli Üretim Çantalar

Çantaların imalatı %100 yerlidir. Bu konuda firmaya gönül rahatlığıyla güvenebilirsiniz. Yerli, kaliteli ve güvenilir çantalardan dilediğiniz modeli satın alabilirsiniz. Üstelik şu an çoğu çanta %20 indirime girmiştir. Firmanın indirimlerinden her zaman haberdar olmak isterseniz, üye olabilirsiniz. En modern ve şık çantalar için siz de firmanın web sitesini ziyaret edin.

Büyük Çanta Modelleri

Büyük kadın çantalar, yanında fazla eşya taşıyan kadınlar için idealdir. Özellikle çocuklu kadınlar için çok kullanışlıdır. Yedek giysi, biberon, bebek bezi, ıslak mendil gibi eşyalar büyük çantalara rahatlıkla sığacaktır. Gündelik hayatta ise yanınızda çok şey taşıyorsanız mutlaka büyük çanta kullanmalısınız. Telefon, cüzdan ve anahtarlarınız haricinde, şarj aleti, mendil, kulaklık, kolonya, su, makyaj malzemeleri, ayna ve krem gibi çeşitli ürünler taşıyorsanız, büyük çanta almalısınız.

Büyük çantalarda, çok büyük ya da orta ebatlarda modeller vardır. Daha büyük çantaları ise, birkaç günlük seyahatlerinizde, birilerine kalmaya gittiğinizde ya da uzun yola çıkarken alabilirsiniz. Büyük çanta alıyorsanız, siyah renk idealdir. Siyahın haricinde, lacivert ve kırmızı renkleri popülerdir.

Omuz Askılı El Çantaları

El çantaları pratik kullanım için idealdir. Markete, pazara giderken kullanılır. Telefon, cüzdan ve anahtar gibi gerekli şeyleri taşıyabilirsiniz. Zımbalı, düz renk, örgü desenli ve zincirli modelleri vardır. Düz modelleri oldukça kullanışlıdır. El çantalarında, biraz daha büyük ebatlı çeşitler de mevcuttur. Bu tarz modeller de günlük hayatta işinizi görecektir.

Omuz Askılı Çantalar

Çok Bölmeli Çanta Modelleri

Çok bölmeli çantalar da mükemmel kurtarıcınız olabilir. Bu tarz çantalar dışardan küçük görünür ancak içinde en az üç ya da dört böle bulunur. Bu tarz bir çantaya da yanınıza almanız gereken her şeyi sığdırabilirsiniz. Siyah, taba, koyu kahverengi, krem, pembe, kırmızı ve mavi tonları oldukça popülerdir. Dışı zımbalı ya da işlemeli çeşitleri mevcuttur. Sade modeller de vardır.

Parlak Renkli Çanta Çeşitleri

Parlak renkli çanta çeşitleri genelde özel günlerde, belirli kombinlerle birlikte kullanılır. Parlak gri rengi çok tercih edilir. Bazı modeller abiye çanta olarak da geçer. Abiye takım giydiğinizde, özel bir gününüz olduğunda ya da parıltılı bir kombin yaptığınızda parlak renkli çanta kullanmalısınız. El çantası ya da klasik kol çantası şeklinde modelleri vardır. Üzeri pullu, taşlı ya da tüylü olabilir. Bu tarz çantaların askıları genelde ince ve şık bir zincir şeklindedir. Parlak renkli çantalar fiyat olarak biraz daha pahalı olabilir. Bu firmanın parlak renkli çanta modelleri oldukça uygun fiyatlıdır. Siz de ççs omuz askılı şık bayan çanta modelleri için firmayı ziyaret edin.

Açık Renkli Şık Bayan Çantaları

Açık Renkli Şık Bayan Çantaları

İlkbahar ve yaz günlerinde açık renkler vazgeçilmezdir. Özellikle beyaz pantolon, açık mavi kot ya da renkli kombinler yaptığınızda açık renkli çanta kullanmak istersiniz. Açık renkli çantalarda en popüler renk beyazdır. Beyazın yanı sıra, krem rengi, sütlü kahverengi, açık gri, altın sarısı, açık mavi ve toz pembe tonları da vardır. Bu tarz renkler çantayı çok şık gösterir. Tek olumsuz yanı çabuk kirlenebilecek olmasıdır. Ancak dikkatli olursanız, kirlenmenin önüne geçebilirsiniz ve deri çanta kullanırsanız temizliği daha kolay olacaktır.

En Şık Omuz Askılı Bayan Çanta Modelleri

Kendinize çanta almak istiyorsanız ve bir türlü karar veremiyorsanız firmanın ürünleri size yardımcı olabilir. Omzu askılı bayan çantalarında A’dan Z’ye her çeşit mevcuttur. Açık renkli, koyu renkli, küçük, orta boy, büyük gibi farklı çeşitleri olan çantalardan istediğiniz modeli kesinlikle bulabileceksiniz.

Üstelik tüm çantalar %100 yerli üretimdir. Tüm çantalar %20 indirimlidir. İndirimsiz fiyatları da her zaman ekonomiktir ve bütçenizi zorlamaz. İster elinizde taşıyarak, ister uzun askılarını takarak kullanabilirsiniz. Kullanışlı, rahat ve çeşitli çantalar uygun fiyatlarla sizleri bekliyor. Her türlü kombininize uygun çantayı bulabilirsiniz. Tamamen yerli üretim ve son derece güvenilir olan çantaları gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Daha fazla içerik için: https://blog.ccscanta.com/

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu