Seyahat & Tatil

En Güzel Çocuk Valizleri

En Güzel Çocuk Valizleri

Kadın veya erkeklerin kıyafet ve eşyalarını taşımaları için valizler üretildiği için çocukların eşyalarını taşımaları için çocuk valizleri de üretilmiştir. Bu valizler çocukların zevklerine ve hayal dünyasına hitap edecek detaylardan oluşurlar. Böylelikle çocukların kendi valizlerini taşımaları mümkün olur.

Çocuklar için valiz satın almak isteyen aileler çocuk valizi belirleme konusunda sıkıntı yaşayabilirler. Çünkü çocuklar için üretilmiş çok fazla çocuk valizi türü bulunur. Bunun için ailelerin işlerini kolaylaştırabilecek en güzel çocuk valizleri listesi hazırladık.

İşte listemizde bulunan çocuk valizleri;

  • Çizgi karakterli çocuk valizi
  • Binilebilir çocuk valizi
  • Sürülebilir tekerlekli çocuk valizi
  • İnek çocuk valizi
  • Fil çocuk valizi
  • Araba çocuk valizi
  • Sırt çantası olabilen çocuk valizi
  • Hello kitty çocuk valizi
  • Düz renkli çocuk valizi

Listemizde yer alan çocuk valizlerini çocuğun cinsiyetine, yaş durumuna ve ağırlığına göre seçmek gerekir. Özellikle çocukların binebilecekleri valizlerden tercih ederseniz taşıma kapasitesinin uygun olmasına dikkat etmeniz gerekir.

Çizgi Karakterli Çocuk Valizi

Çocukların kıyafetlerini koymaları için seçilebilecek çocuk valizlerinden en güzelleri çizgi karakterli çocuk valizleridir. Bu valizler üzerine popüler olan çizgi karakterlerin baskıları yapılır. Böylelikle çocuklar izlemeyi sevdikleri çizgi karakterleri valizlerinde görebilirler.

Çizgi karakterli çocuk valizlerinde sıkça görülen çizgi karakterler ise şunlardır;

  • Hello Kitty
  • Angry Birds
  • Frozen
  • Spiderman
  • Rafadan Tayfa
  • Niloya
  • Lol Bebek
  • Pepe
  • Maşa ile Koca Ayı
  • Pamuk Prenses

Çocuğunuz kızsa Hello Kitty, Maşa ile Koca Ayı, Niloya ve Pamuk Prenses baskılı valizleri seçebilirsiniz. Erkek çocuklarınız içinse araba, Angry Birds veya Pepe baskılı valizleri tercih edebilirsiniz.

Binilebilir Çocuk Valizi

Binilebilir çocuk valizleri son dönemlerde moda olan çocuk valizi türleri arasında bulunur. Bu valizler hem kıyafetlerin yerleştirilmesi hem de çocukların taşınması amacıyla üretilmiştir. Çocuklara özel oturma bölmesi bulunan bu valizler çekçekleri sayesinde çekilebilir. Böylelikle çocukların yorulmaları durumunda kucakta taşınması sorunu engellenmiş olur. En güzel valizlerden olan binilebilir çocuk valizleri çocuğun cinsiyetine göre pembe, sarı, mavi, turuncu ve fuşya gibi renklerde tercih edilebilir.

En güzel çocuk valizleri

Sürülebilir Tekerlekli Çocuk Valizi

Çocuklar için üretilen güzel çocuk valizleri arasında sürülebilir tekerlekli çocuk valizleri de yer alır. Bu valizler çocukların eğlenmesine yardımcı olur. Çocuklar valizlerini üzerine oturma şeklinde sürebilirler ve ailelerine yük oluşturmazlar. Valizlerini sürdükleri içinde yolculuk esnasında eğlenceli zaman geçirebilirler.

Sürülebilir tekerlekli çocuk valizleri düz renklerde olabileceği gibi çizgi karakter baskılı olarak da üretilirler. Baskılar sayesinde çocuklar valizlerine bindiklerinde farklı hayal alemine geçiş yapabilirler.

İnek Çocuk Valizi

Aileler çocuklarının mutlu olacakları valizleri satın almak isteyebilirler. İnek çocuk valizleri hem çocukları mutlu edecek hem de güzel valiz kullanmalarını sağlayacak bir valizdir. İnek görünümünde olan bu valizi çocuklar istedikleri gibi kullanabilirler.

İnek çocuk valizinin kullanım yöntemleri ise üstüne binme, çekçekle çekme, sapından taşıma veya sürerek kullanma şeklindedir. Ayrıca ebeveynlerinde çekçekle valizi taşımaları mümkündür. İnek görünümlü çocuk valizi çocuğun erkek veya kız olmasına bağlı olarak pembe, mavi, yeşil veya beyaz gibi renklerde tercih edilebilir.

Fil Çocuk Valizi

İnek çocuk valizi dışında çocukların kullanabilecekleri güzel valizlerden birisi de fil çocuk valizidir. Bu valizde ise fil görünümü vardır. Fil görünümünde olan bu valizde çocukların binmesine uygun olarak tasarlanmıştır. Ancak bu tarz valizler satın alınırken valizin ağırlık kapasitesinin öğrenilmesi ve çocuğun binmesini uygun olup olmadığının araştırılması gerekir. Fil çocuk valizinde de farklı renk kombinasyonları vardır.

Araba Çocuk Valizi

Araba çocuk valizi araba tutkunu çocuklara hitap eden güzel çocuk valizi çeşididir. Araba görünümünde olan bu valiz yatık durduğunda oyuncak arabayı andırır. Bu sayede çocukların araba taşıma hissi taşımalarına yardımcı olur. Araba çocuk valizi almak isteyenler Laguna markasına ait olan valizlerden beğendikleri renk seçimini yapabilirler.

Araba çocuk valizlerinde tercih edilebilecek renkler ise yeşil, siyah, beyaz, gri, lacivert, mor ve pembe renkleridir. Bu valizlerin güzel görünmesi dışında en dikkat çeken özelliği ise su geçirmemesi ve kırılmaz yapıda olmasıdır. Böylelikle gerek çocuklardan gerekse dışarıdan gelen darbeler nedeniyle hasar alması mümkün olmaz.

Sırt Çantası Olabilen Çocuk Valizi

Çocuklar için satın alınabilecek güzel valizlerden birisi de sırt çantası olabilen çocuk valizidir. Bu valizi çocuk isterse çekçek bölümünden çekerek taşıyabilir. Taşıma nedeniyle yorulduğunda ise valizde bulunan kollar sayesinde sırtına takarak çanta gibi taşıyabilir. Sırt çantası olabilen çocuk valizi orta ve küçük boy seçeneklerinde üretildiği için valizin dolu olması durumunda sırtta taşıma konusunda herhangi bir sıkıntı yaşanmaz.

Hello Kitty Çocuk Valizi

Kız çocukları için güzel bir valiz almak isteyen ebeveynlerin seçebilecekleri valizler arasında Hello Kitty çocuk valizi bulunur. Bu valizin baskılı olduğu düşünülebilir ancak baskı değil valiz Hello Kitty şeklindedir. Tüm çocukların dikkatini çekebilecek görünüşte olan bu valiz dayanıklı yapıdadır. Bu sayede darbeler karşısında kırılma veya çizilme olayları yaşanmaz.

4 tekerlekli olarak tasarlanan bu valiz metal çekçeği sayesinde gerek çocuklar gerekse yetişkinler tarafından kolayca taşınabilir. Laguna marka olan Hello Kitty çocuk valizi Türk malı çocuk valizi almayı tercih edenler için güzel bir üründür.

Düz Renkli Çocuk Valizi

Çocukları için güzel valiz arayan anne ve babalar sade görünümlü çocuk valizi arayabilirler. Bu valizler sahip oldukları renkler sayesinde göze hitap ederler. Ayrıca baskılı veya figürlü modellere göre daha uygun fiyatlı olurlar.

Düz renkli çocuk valizlerine istenilen renklerde ulaşmak mümkündür. Kız çocukları için kırmızı, pembe veya mor renkler seçilirken erkek çocuklar için yeşil, mavi veya sarı renkleri tercih edilebilir. Ayrıca birden fazla çocuk varsa unisex renkler tercih edilerek çocukların valizi ortak kullanması sağlanabilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu