Alışveriş & Moda

Hafif Valiz Modelleri

Valiz, taşınabilir bagaj şeklindeki ve genel olarak dikdörtgen ve kare şekline sahip olan cisimlere verilen isimdir. Genel olarak yuvarlak, yuvarlak köşeli, metal, sert plastik veya şeklini az çok koruyan bez veya deri gibi doku malzemelerinde üretilmiş bir şekilde yassı, dikdörtgen şeklinde kolaylıkla taşınabilir bir çantadır.

Valizlerin genel olarak üst bölgesinde valizin taşınabilmesini sağlayan taşıma tutamağı vardır ve özellikle seyahatler, geziler ve uzun sürecek olan yolculuklar sırasında giysi ve diğer buna benzer küçük eşyaları taşımak amacıyla sıklıkla kullanılır.

Kilitli Valiz Modelleri

Piyasada satılan birçok türde ve özellikte valiz türleri vardır. Piyasada satılan valizlerin birçoğunun ağırlığı oldukça hafif olup taşınabilmesi açısından ise oldukça kullanışlı ve niteliklidir. Piyasada satılan valizlerin bazılarında sarmal kilitler veya düz kilitler bulunurken bazılarında ise herhangi bir kilit mekanizması bulunmaz.

Kilitli valizlerin kullanımı oldukça güvenilir olup en çok tercih edilen modellerden de birisi olmayı başarmıştır. İnsanların kilide sahip olan valizleri tercih etmesinin en büyük nedeni ise güvenlik açıklarından dolayıdır. Uçak ile seyahat yaparken uçağa binmeden önce valizler güvenlik amacıyla x-ray cihazlarından geçirilir. Bunun sonucu olarak da tüm valizler belirli bir bölgeye toplanır.

Tabii ki de bu toplanan bölgede herhangi bir kişinin kendisinin olmayan valizlerin içindeki eşyaları çalması olası bir durum olarak görülebilir. Bu gibi olumsuz olası durumların önüne geçmek için ise kilitler oldukça ideal çözümlerdir. Kullanıcı öncelikle valiz kilidine bir şifre belirler. Daha sonraki kullanımlarında ise şifreyi girerek valizini açar. Bu sayede güvenli bir yolculuk deneyimi elde eder.

Valiz Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler Nedir?

Valiz Seçerken Nelere Dikkat Edilmesi Gerekir?

İyi ve kaliteli bir valiz kullanım deneyimi elde etmek için valiz almadan önce dikkat etmemiz gereken bazı önemli noktalar bulunur.

  • Ağırlık: Alacağınız valizin ağır olması gelecekte yapacağınız uzun süreli seyahatler ve geziler için oldukça yanlış bir seçim olacaktır. Bundan dolayı mümkün olduğunca alacağınız valizlerin hafif ve pratik kullanımlar sunan bir valiz olmasına dikkat etmeniz çok önemli olacaktır. Ayrıca hafif valiz modelleri sağlığınız için oldukça yararlı olacaktır.
  • Valizin Malzemesi: Valiz alırken dikkat edilmesi gereken en önemli noktalardan birisi de alacağınız valizin dış malzemesinin ağırlıklara ve olası gelebilecek hasarlara karşı dayanıklı olup hafif olmasıdır. Alacağınız valizin malzemesi ve malzeme kalitesi hakkında daha detaylı bilgi edinmek için satıcıyla iletişime geçebilirsiniz.

Gerekli tüm noktalara dikkat edilmesi ile birlikte kaliteli bir valiz deneyimi yaşayabilirsiniz.

National Geographic N – 2001 Hafif Valiz Modelinin Özellikleri Nedir?

National Geographic N – 2001 valiz modeli dört tekerli bir valiz olup 360 derece dönebilen tekerlekleri vardır. Zarif ve ince tasarımı dikkatleri üzerine çeken bir tasarıma sahiptir. Teleskopik olarak ayarlanabilen bir sap kısmına sahiptir. Şifreli kilit sistemine sahip bir valizdir. National Geographic N – 2001 valiz modeli diğer valiz türlerine nazaran biraz daha pahalı olmasına rağmen parasının hakkını oldukça veriyor. Ayrıca tasarımının getirdiği özellik ile birlikte de olası gelebilecek bir hasara karşı da oldukça dayanıklı bir modeldir.

Beverly Hills Polo Club Hafif Valiz Modelinin Özellikleri Nedir?

Beverly Hills Polo Club valiz modeli zarif ve bir o kadar da şık bir tasarıma sahiptir. Darbelere ve olası gelebilecek hasarlara karşı yüzde 100 ABS teknolojisi ile yapılarak üretilmiştir. Silikon malzemeden üretilmiş olup 360 derece açı ile dönebilen 4 adet tekerleğe sahiptir. İç bölmeleri sayesinde birçok küçük ve işlevsel eşyayı rahatlıkla valizin içine koyarak depolayabilirsiniz. Şifreli bir kilit sistemine sahiptir.

Troya Classic Abs Hafif Valiz Modelinin Özellikleri Nedir?

Hafif Valiz Modelleri

Troya Classic Abs valiz modeli olası gelebilecek hasarlara karşı olarak yüzde 100 ABS teknolojisi kullanılarak üretilmiştir. Darbe, kırılmalara ve olası gelebilecek hasarlara karşı ek olarak bir koruma sağlar. 360 derece dönebilen tekerleklere sahiptir. Şifreli kilit sistemine sahip olup şifreli kilit sisteminin şifresi değiştirilebilme özelliğine sahiptir. Altın, mavi, pembe, siyah, gül altını ve daha birçok birbirinden güzel renk seçeneğine sahip bir valiz modelidir.

Ççs Orta Boy Hafif Valiz Modelinin Özellikleri Nedir?

Ççs Orta Boy valiz modeli ikili olmak üzere 4 tane bulunan toplamda 8 tane tekerleğe sahiptir. Valizde bulunan 8 tane tekerleğin her biri 360 derece dönebilen bir özelliğe sahiptir. Hasarlara ve darbelere karşı oldukça dayanıklı bir malzeme kullanılarak üretiliyor. İsteğe bağlı olarak ayarlanabilen bir şifreli kilit sistemine sahiptir.

Sağlık açısından oldukça uyumlu olan ergonomik bir tutma sapına sahiptir. Fermuarlara sahip olan iç bölmeleri vardır. Füme, kırmızı, altın, gri, mavi, siyah, pembe ve daha birçok güzel renk türüne sahip bir valiz modelidir.

Wexta Kabin Boy Hafif Valiz Modelinin Özellikleri Nedir?

Wexta Kabin Boy valiz modeli diğer valiz türlerine oranla daha büyük bir iç hacme sahiptir. İç hacmi oldukça büyük ve geniş olduğu için birçok eşyayı taşıyabilen bir valiz türüdür. Birbirinden bağımsız olarak 360 derece açı ile dönebilen 4 adet tekerleğe sahiptir. Şifreli bir kilit sistemine sahiptir. Alüminyum çekme ve tutma koluna sahiptir. Fermuarlı iç bölmelere sahip bir valiz modelidir.

Joystar Abs Hafif Valiz Modelinin Özellikleri Nedir?

Joystar Abs valiz modeli 360 derece dönebilen tekerleklere sahiptir. Kullanım esnasında oldukça az bir miktarda ses çıkarır. Şifreli bir kilit sistemine sahiptir.

My Valice Ruby Hafif Valiz Modelinin Özellikleri Nedir?

My Valice Ruby valiz modeli yüzde 100 ABS teknolojisi ile üretilmiştir. Darbelere ve hasarlara karşı oldukça fazla bir miktarda koruma sağlıyor. Şifreli bir kilit sistemine sahiptir. Fermuarlı bölmeleri olan bir valiz modelidir.

Daha fazla içerik için:  https://blog.ccscanta.com/

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu