Alışveriş & Moda

Zincir Askılı Kadın Çanta Modelleri

Kadın çantaları her zaman için şıklığın ve zarafetin sembolü olmuştur. Kadınlar çanta seçimlerinde kullanışlı ve rahat bir imaj çizmelerine rağmen, estetik duruştan da vazgeçemez. Bu özelliklere sahip olan çanta skalasından biri olan zincir askılı kadın çanta modelleri zarif ve soft bir görünüşe sahiptir. Hoş ve alımlı bir görsele sahip olan bu modeller, modern ve lüks çizgileri de taşır. Her kadının zevk ve idölü farklı olsa da özel günlerin vazgeçilmezi zincir askısıyla göz kamaştıran çantalar olacaktır.

En Güzel Zincir Askılı Kadın Çanta Modelleri

Zincir askıya sahip olan çantalar, kadınların zevk ve tercihlerine özel olarak tasarlanır. Her biri görsel bir ihtişam ve muhteşemliğe sahiptir. Kadın dünyasında özel bir yeri olan çantaların en lüksü ve modern tasarımlı olanı hiç şüphesiz askıları zincirden üretilmiş olan modellerdir.

  • Gümüş rengi zincirli,
  • Altın rengi zincirli,
  • Yaldızlı ve deri kaplamalı zincirli,
  • Renkli zincirli
  • Kalın Zincirli,
  • İnce zincirli,
  • Abiye elbiselere özel zincirli,
  • Kilit ve zincir detaylı

çanta tasarımları en son trend çantalarda kullanılan özel detay ve aksesuarları oluşturuyor. Çanta tasarımlarında çantayı güzel ve tarz gösteren detaylardan biri olan çanta askılarının zincirden tasarlanmış olması hoş ve stil bir duruşu da ortaya çıkarır.

Gümüş Rengi Zincirli Çanta Kreasyonu

Gümüş rengi zinciri olan çanta tercihi daha yoğun olarak spor giyim tarzını seven ve benimseyen kadınların tercihi olmuştur. Bu tasarımlarda zincir detayı yalnızca askılarda değil, çantanın farklı dekor ve objeleri olarak da tercih edilir.

Hoş ve tarz bir duruşu olan bu çantaları kombinlemek için gümüş rengi küpeler ya da kolyeler kullanılabilir. Gümüş rengi zincire sahip olan çantalar, gösterişi sadeleştiren bir özellik taşır. Zarif ve alımlı olmayı severken aynı zamanda marjinal görünmek isteyen kadınların tercihidir.

Zincir Askılı Kadın Çanta Modelleri

Altın Rengi Zincirli Çanta Kreasyonu

Zincirli çantalar her zaman için gösterişin ve enerjik duruşun simgesi olmuştur. Bu alanda gümüş rengine sahip olan çantalar daha sade olurken, altın rengi zincirli çanta tasarımları her zaman için kendine güvenen bir yapıya sahiptir. Çok daha gösterişli olan bu özel modeller, her ortamda öne çıkmak ve bakışları üzerinde toplamak isteyen kadınların tercihi olacaktır.

Özellikle lüks giyim tarzından hoşlanan kadınlar bu çantayı seçerek iddialı oluşlarını ön plana çıkarır. Albenili bir duruş sağlayan bu özel parçalar, modacıların özel gün ve gece giyim kombinlerine çok yakışacak tarza sahiptir.

Yaldızlı, Kumaş Ve Deri Kaplamalı Zincirli Çanta Kreasyonu

Zincir askılı çanta modelleri arasında en çok tercih edileni ve tüm giyim tarzlarına uygun olanı hem gümüş rengi hem de altın rengi zincir detayını taşıyan yaldızlı askılı çantalardır. Bu çanta tasarımlarını öne çıkaran diğer bir ayrıntıyı çantaların askı kısmında zincirin yanı sıra çantanın üretildiği materyalin de kullanılmış olmasıdır.

Çanta kumaştan tasarlanmış olan bir çantaysa kumaş askının yanına kısa veya uzun olma usulüyle zincir detayı da eklenmiş olacaktır. Deriden tasarlanmış çantalarda da çok şık bir dizayn oluşturan bu özellik modern ve lüks bir görünüm sağlayacaktır.

Zincir Askılı Kadın Çanta Modelleri

Renkli Zincirli Çanta Kreasyonları

Renkli zincirli çantalar çok sevimli bir duruşa sahip olan çantalardır. Bu çantaların zincirleri karma renklerdedir. Siyah, gri, altın rengi, gümüş rengi ve yaldızlı zincirleri karışık olarak çanta askılarında kullanmak bu çantaların tasarımlarını ortaya çıkarır. Renkli zincirli çanta askılarını tasarlamak için ise bazen rengârenk deri ya da kumaş kullanılır.

Çantanın kumaşının zincirlerin aralarından geçirmek suretiyle tasarlanan bu çantalar, hem spor, hem klasik, hem ofis hem de abiye giyim parçalarını tamamlayan çanta çeşitleridir. Bu çantalar her renk kıyafet kombinine uyum sağlarken, ayakkabı seçiminde de problemsiz tercihleri ortaya çıkarır.

Kalın Zincirli Çanta Kreasyonları

Geçtiğimiz yıllarda çok daha yoğun olarak kullanılan kalın zincir askılı çanta çeşitlerini, günümüzde yalnızca zincir detayı tasarlanmış çantalar oluşturuyor. Kalın zincir yerine deri ve kumaş askıların arasına eklenen kısa zincirler daha yoğun olarak kullanılıyor. Kalın zincirlerin omuz üzerinde çıkıntı tarzı bir duruş oluşturması, modacıların omuz kısmını deri veya kumaştan tasarlanan bir askıyla sabitlemesine ön ve arka kısımdaki askı görünümlerini ise zincir askıyla süslemesine sebep oldu. Bu duruşun çok tarz bir görünüm oluşturması da tercihlerin bu yönde değişmesine etmen oldu. Bu duruş çok daha şık ve kreatif bir obje oluşturuyor.

İnce Zincirli Kadın Çanta Kreasyonları

İnce zincir askısına sahip olan kadın çantalarında daha zarif bir duruş hakim olurken, kadınların da çok beğendiği modeller ortaya çıkıyor. Özellikle uzun boylu kadınlar bu modelleri uzun zincirli olarak tercih ederken, kutu çanta modelleri de abiye ve dekolte elbise tasarımlarına çok yakışıyor. Şıklığın ve estetiğin sembolü olan bu özel modeller, kadınların estetik simasına daha zarif görünmesi açısından detay katıyor.

Abiye Elbiselere Özel Zincirli Çanta Kreasyonları

Abiye elbiselerde gösteriş ve şaşaalı bir dizayn hakimdir. Bu açıdan bu elbiseler için daha sade ve naif duruşlu zincir askılı çantalar seçilir. Kutu ve cüzdan görünümlü bu çantaların zincir askıları da minyatür görünümlü ve ekstra küçük olacaktır. Hoş, alımlı ve cazibeli bir duruş sağlayan bu zincirler, kolye zinciri benzeri zincirlerdir. Şık ve naif görselli bu özel tasarımlar, çanta tutkunu olan kadınlara da hitap eder. Rengarenk ve ışıltılı olan bu zincir askılı çantalar orijinal bir duruşa sahiptir.

Kilit Ve Zincir Detaylı Çanta Kreasyonları

Zincir askılı çantasında ayrı bir detay olsun isteyen kadınların seçimleri arasında zincirinde kilit objesi bulunan modeller bulunur. Bu kreatif görsel kadın çantası tasarımına daha özel bir görsel ekler.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu