Alışveriş & Moda

PP Valiz Mi Daha İyi Kumaş Valiz Mi?

Valizler; eşyaların uzun mesafelerde korunmasını ve taşınmasını sağlayan, içleri boş olduğu zaman yapısına göre az veya daha büyük bir alan kaplayabilen ve hacim olarak da değişken boyutlara sahip olan ürünlerdendir. Bavul olarak da bilinen bu ürünlerin PP tasarım olarak veya kumaş haliyle piyasada satışa sunduğu görülür.

Seçeneğin olması nedeniyle valiz ihtiyacı duyanların; PP valizin mi yoksa kumaş valizin mi iyi olduğunu, nelerde bu bavulları kullanabileceklerini ve ortalama olarak fiyatlarının ne şekilde değiştiğini, bilerek ürün almaları önerilir.

PP Valiz Özellikleri Nelerdir?

Valiz seçimi yapılırken seçenekler arasında kalındığı zaman tüm seçeneklerin özelliklerinin bilinmesi ve bu aşamadan sonra karar verilmesi gerekecektir. Bu sebeple de PP valiz özellikleri sorgulanabilir. Sert plastikler kullanılarak üretilen bu modellerde valizin kendisini koruyan bir hacmi söz konusudur.

İçerisine yerleştirilecek olan tüm ürünlerin kapasiteye uygun olarak sığdırılması gerektiği için gereğinden fazla baskı uygulanması önerilmez.

Tüm PP Valizlerde Bu Aya Özel İndirimler Sizi Bekliyor >>  ccscanta.com/kategori/pp-valiz

En sık; havaalanlarında, özel araçlarla yapılan taşımalarda ve şık konseptler kurularak valiz sahibi olunmak istendiği zamanlarda tercih edilir.

ürünün dayanıklı olduğu da göz önünde tutulduğunda kolay deforme olmayacağı, yıllar geçmesine rağmen yeni gibi muhafaza edilebileceği görülür. Tekerlekli yapısı sayesinde yükün hissedilmeden kolaylıkla taşınması sağlanır.

Kumaş Valiz Özellikleri Nelerdir?

Kumaşlardan üretilmiş olan valizler, sert kapak olarak üretilenlere kıyasla özellikle muhafaza edilme aşamasında kolaylık sağlar. Kullanım tamamlandıktan sonra katlanabilir olması, koyulmuş olduğu yerde fazla alan kaplamamasına neden olur.

Kumaşının dayanıklı olması ve fermuarlarının esnek olması nedeniyle kıyafetlerin bastırılarak sıkıca yerleştirilmesine imkan tanır. Hem tekerlekli olan hem de tekerleksiz olarak, elde taşımaya uygun olan seçenekleri vardır.

Kumaş Valiz Modellerini İncelemek İçin Hemen Bağlantıyı Ziyaret Et >> ccscanta.com/kategori/kumas-valiz

Elde taşıma şeklinde dizayn edilen kumaş valizlerin ağır yükler içermesi durumunda uzun süre taşınması yorucu bulunabilir. Çeşitli boyları olduğu için taşıma kapasitesine göre tercih sağlanmalıdır. Ayrıca şekil olarak kalıp verilmiş olan ve daha kaliteli durması sağlanan kumaş valizler de bulunur.

Kumaş Valiz Özellikleri

PP Valizlerin Daha İyi Olduğu Durumlar Nelerdir?

Bir valizin iyi olup olmadığını belirleyecek kişiler yalnızca kullanıcılar ve ürünlerden beklentilerinin neler olduğudur.

Bu bakımdan PP valizlerin daha iyi bulunduğu haller şunlardır:

  • Hem şık, hem dayanıklı hem de taşıma kolaylığı sağlayan valiz beklentisi olduğu zaman
  • Alması gereken eşyaların şeklini tam koruyan valiz içerisine yerleştirilmesi gerektiğinde
  • Havaalanı, fazla insan yer alan toplu taşımalarda eşyaların ezilmesi önlenmek istendiği zaman
  • Valizlerin saklanması için herhangi bir yer kısıtlaması olmayan ve ayrıca ürün içerisine bir süre durması için koyulacak eşyaları bulunan

Hallerde, sert kapaklara sahip olan ve görsel açıdan beğeni toplayan bavullar daha iyi bulunacaktır.

Kumaş Valizlerin Daha İyi Bulunduğu Durumlar

Kumaş valizlerin kimi insanlarca çok daha fazla sevildiği ve tercih edildiği fark edilebilir bir sonuçtur.

Bunun nedenleriyse şöyle sıralanacaktır:

  • Kullanım aşamasına son verildiğinde valizi saklayacak alanın kısıtlı olması
  • Tekerlekli bir çanta, valiz yerine elde taşımaya uygun ürün aranması
  • Genellikle daha hafif ve kolay taşınacak ürünlerin yerleştirilmek istenmesi
  • İçerisine ezilme tehlikesi barındırmayan eşyaların koyulmak istenmesi
  • Pratik olarak her yerine götürülebilen, gerekirse gündelik yaşamda dahi kişilerin yanına alabileceği valizlerin aranması durumları
  • Taşınacak ürünlerin hava şartlarından daha iyi korunmasının sağlanmak istenmesi
  • Resmi gezilerde taşınacak olan eşyaların bir ağırlık içerisinde ve ciddiyet imajı bırakılarak taşınması istendiğinde
  • Sağlam kumaşla çevrili olan direnç gücü yüksek ürünler istendiğinde

Olduğu zamansa kumaş valizler daha çok sevilecektir.

PP Valizler Ne Zaman Alınmalıdır?

PP kapak olarak bilinen bavullar, parlak ve göz alıcı bulunan tasarımlarla piyasaya sürülmüştür. Bu nedenle de kullanım alanlarını tasarımlarına bakarak karar vermek mümkündür. Doğal olarak; şehir içi ve dışı seyahatlerde valize gerek duyulduğu zaman, bohça hazırlıklarında süslenmeye daha uygun valizler arandığında, renkli seçenekler beğenildiği zamanlarda alınması önerilir. Valizlerin her zaman kullanılan ürünler olması ve bundan ötürü de dayanıklı olanları tercih edilmek amaçlandığında alınması da karlı olacaktır.

PP Valizler Ne Zaman Alınmalı

PP Valiz ile Kumaş Valiz Fiyatları Nasıldır?

Hem PP kapak olan hem de kumaş tasarım verilmiş olan valizlerin; kalıplarını tam şekliyle korudukları, uzun yıllara rağmen kendilerini korudukları ve insanların zor geçebilecek seyahatlerde bir de valizler yönünden sıkıntı yaşamamaları için ürünlerde en kaliteli malzemeler kullanılır.

Durumun böyle olması fiyatların da doğru orantılı olarak değişimini mecbur kılar. Ancak üçlü veya çoklu alımlar yapılması halinde, tekli ürün alımlarına kıyasla uygunluk söz konusudur. Ayrıca kampanya dönemlerinde de benzer olarak indirimler uygulanır. Tüm bunlara bakıldığı zaman her iki valiz türünde de ortalama fiyat aralıklarının (Üçlü set şeklinde satışa sunulan seçeneklerde) bin beş yüz lira ile iki bin dört yüz lira aralığında değişim sergilediği görülür.

PP Valiz ve Kumaş Valiz Yorumları Nasıldır?

Kullanım yapan çoğu valiz kullanıcısı, her iki valiz türü için de çok sayıda yorum dile getirmiştir. En sık alınan yorum ise PP valizlerin daha çok gençlere hitap ettiği ve kumaş valizlerinse daha çok; orta yaşlar, ileri yaşlar, iş insanları, iş seyahatlerine çıkan çalışanlar ve tatilden ziyade daha resmiyet gerektiren alanlarda tercih edildiğine yöneliktir. Yine de valizlerin herhangi bir kişilik yansıtmasında bulunduğunu söylemek tam yerinde olmayacağı için seçeneklerin her biri müşterilerin memnuniyetini kazanır.

İki model için de yeterli sayıda ve beğeni algısına uyacak şekilde renklere sahip olması, valiz arayışında olan insanların tek seferde istedikleri modele ulaşmalarını sağlar. Ayrıca fiyat olarak benzer tutarlara sahip olmaları, kolaylıkla sipariş edilebiliyor olmaları, güvenilir ödeme ve teslimat koşulları da yorumları pozitif yönde şekillendirir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu