Seyahat & Tatil

Üniversiteye Giderken Valiz Hazırlamanın Püf Noktaları

Üniversite eğitimine başlamak için başka bir yere taşınan öğrencinin kendi kişisel eşyalarının ve ders araç gereçlerinin yer aldığı bir valiz hazırlaması gerekmektedir. Ancak bu süreçte gerek valiz seçiminde gerekte tercih etmiş olduğu valizin içinin yerleştirilmesi konusunda özenli davranması gerekmektedir. Ayrıca kötü bir durumla karşı karşıya kalmamak için valiz seçimin ve yerleştirilme işleminin doğru bir şeklide yapılması gerekmektedir.

Hangi Valiz Modeli Tercih Edilmeli?

Üniversiteye giden bir öğrencinin valizi onun için oldukça önemlidir. Çünkü yıl boyu giyeceği kıyafetleri elektronik eşyaları ve daha birçok eşyası o valizin içindedir. Bunun için ilk olarak şifreli valiz ve ikinci olarak ta kırılmaz valiz ve su geçirmez bir valiz tercih etmelidir. Ayrıca valizlerimizin tekerlek sistemi de mevcut olup sizlere yürüme esnasında büyük kolaylık sağlamaktadır.

Üniversite İçin Bavul Nasıl Hazırlanmalı?

Üniversite için bavul hazırlarken öncelikle eşyaların doğru bir şekilde sınıflandırılması gerekmektedir. Kırılabilecek eşyalar iç kısımda kalacak şekilde etrafına kıyafetler konulmalıdır. Ayakkabıları valizin alt kısmına tek olacak şeklide koyarsanız yerden tasarruf etmiş olursunuz.

Üniversite Valizinde Olması Gerekenler

Eğitim süreci boyunca öğrencini tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecek ürünler valizlerin içine yerleştirilmektedir.

Bunun için;

  • Kitaplar,
  • Giysiler,
  • Ayakkabılar,
  • Havlular varsa takılar koyulacağı için valiz seti alırken uygun boyut bir ürün tercih edilmelidir.

Firmamızda üç boy halinde satın alabileceğiniz gibi tekli olarak ta ürünlerimize sahip olabilirsiniz.

Üniversite Valizinde Olması Gerekenler

Valizlere Maximum Eşya Sığdırmanın Tüyoları

Üniversiteye giden öğrenci eşyaların azlık ve çokluk durumuna göre valiz tercihinde bulunmalıdır. Orta boy valiz bile doğru taktikler kullanarak büyük boy valiz içine konulacak eşya kadar çok eşya sığdırabilmek mümkündür. Öncelikle bütün eşyalar valizin yanına getirilmelidir. Ardında eşyalar doğru şekilde sınıflandırılmalıdır.

Küçük torbalar ve vakumlama aleti sayesinde kıyafetleri vakumlayarak valiz içinde daha az yer kaplaması sağlanabilir. Bu işlemin ardında valizin kenar kısımlarına ayakkabı ve terlikleri yerleştirerek ortada kalan kısma elektronik eşyaları yerleştirebilirsiniz. Bunun yanında başka bir teknik eşyaları rulo yaparak valize sığdırma tekniği de yer almaktadır. Bu teknikte kıyafetler yuvarlanarak rulo yapılır ve valiz içerisinde daha az yer kaplamaları sağlanmış olur.

Valiz Temizliği Nasıl Olmalıdır?

Valizinizi temizlemek için su, deterjan ve yumuşak bir bezden yardım alabilirsiniz. Firmamız tarafından üretilen valizlerde ağır kimyasal ve sert fırça kullanımından kaçınınız.

Valizlerin Karışmaması İçin Ne Yapılmalı?

Okulların bir anda açılması ve öğrencilerin aynı anda seyahat etmek zorunda kalması nedeniyle valizlerin karışması gibi durumlarla karşı karşıya kalınabilir. Bu gibi kötü bir durumla karşı karşıya kalmamak için valiz seti seçerken şifreli olan valizleri tercih etmelisiniz. Firmamız tarafından üretilen ürünlerde şifre ve kilit sistemi geliştirilmiş olup hırsızlık anında aşırı zorlama ve kırılma tehlikesine karşı oldukça sağlam bir şekilde tasarlanmıştır.

Üniversite İçin Valiz Önerileri

Üniversiteye giden bir öğrenci valiz seçerken öncelikle valizin büyüklüğüne dayanıklılığına ve son olarak da güvenliğine dikkat etmelidir. Farklı kumaşlarda ve ebatlarda üretilen ürünlerde tekerlek sağlamlığına dikkat edilmelidir.

Sonuç

Firma olarak üretmiş olduğumuz valiz modellerimizde uzun yıllar rahatlıkla kullanım kolaylığı sağlamasının yanında oldukça uygun fiyatlıdır. ÇÇS çanta adlı online sitemizi ziyaret ederek sizin için en uygun ve kullanışlı olan valiz modelini tercih edebilirsiniz.

Üst düzey güvenlik ve dayanıklı kumaş kalitesi nedeniyle yağmurda kalma durumunda ıslanma, düşme durumunda kırılma ve eşyaların zarar görmesi gibi bir durum ile karşılaşılmaz. Sizlerde böyle kaliteli bir ürüne sahip olmak istiyorsanız ÇÇS çanta adlı online internet sitemizi inceleyebilirsiniz

Valiz ile uzun süre yürümek ve yürüyen merdivene binmek gibi durumlar düşünülerek dayanıklı tekerlek yapısı ve çekme kolaylığı sağlayan mekanizma tasarlanmıştır. Firma olarak üretmiş olduğumuz valiz modelleri ve fiyatları ile ilgili bilgi edinmek için ÇÇS çanta aldı online sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Güvenli oluşu ve geniş hacmi sayesinde büyük müşteri kitlesine hitap eden ürünlerimizi yakından görmek ve onlara sahip olmak için sizlerde ÇÇS çanta adlı online sitemizi gezerek kendinize en uygun olan valiz seçimini gerçekleştirebilirsiniz. Karasız kalma durumunda sizlere ekip arkadaşlarımız online olarak gerekli tüm yardımları sağlayacaktır.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu